Loading...
Notícies2020-04-17T10:39:52+00:00

El Cicle Hipàtia assenyala la societat com a causa de l’empitjorament de la salut mental de les dones

La segona sessió del Cicle Hipàtia, amb títol “L’impacte de la pandèmia i la crisi sobre la salut mental des de la perspectiva de gènere”, ha denunciat la invisibilitat que s’està donant a aquest greu problema incrementat per la triple crisi de la COVID-19. Amb tot, ha assenyalat que la causa n’és l’estructura de la societat i no pas la pandèmia.

El Cicle Hipàtia reivindica la mirada feminista per a la recuperació econòmica post Covid-19

Sota el títol "Una economia humana i sostenible és una economia feminista", s’ha estrenat el Cicle Hipàtia, que sota l’organització de l’Associació 50a50 i el Fòrum Hipàtia posa el focus en les assignatures pendents per assolir la igualtat efectiva i real entre dones i homes. Aquesta primera sessió s’ha centrat en el treball i l’economia i en l’impacte de la Covid-19 des de la perspectiva de gènere.

Classe mestra en dignitat

L’última sessió del club de lectura de 50a50, que ha tingut com a convidada a la filòsofa i escriptora Montse Barderi per comentar el llibre “Manual d’amor aristotèlic per a dones del segle XXI”, ha estat una master class en dignitat, un curset accelerat d’apoderament per a dones.

Go to Top