Cultura feminista

La formació és una de les línies d’acció més importants d’aquesta associació. Les sòcies de 50a50 volem coliderar el món econòmic, empresarial i social del país per ajudar a configurar una societat millor, i per això impulsem sessions de formació de lideratge amb perspectiva de gènere, entre d’altres accions de formació (consultar aquí).

Per tal de ser millors líders, a més de la formació, considerem que la cultura és essencial. Per aquest motiu, en aquest apartat fem un recull de les nostres recomanacions de llibres i pel·lícules feministes, que visibilitzen de manera especial el talent femení o que, en general, estan alineats amb els valors de 50a50. També incloem altres documents i materials de formació relacionats amb la perspectiva de gènere.

Aquests continguts s’alimenten automàticament de les nostres publicacions a les xarxes socials amb les etiquetes corresponents. Els podeu consultar a través de twitter o instagram, segons la xarxa que preferiu, fent clic a cada botó.

#Llibres50a50 a Twitter
#LLIBRES50A50
A TWITTER
#LLIBRES50A50
A INSTAGRAM
#Films50a50 a Twitter
#FILMS50A50
A TWITTER
#FILMS50A50
A INSTAGRAM
#Formació50a50 a Twitter
#FORMACIÓ50A50
A TWITTER
#FORMACIÓ50A50
A INSTAGRAM

MOOC “A la feina, iguals”

Per a una primera aproximació a la igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, recomanem el MOOC (curs online obert) titulat “A la feina, iguals”, elaborat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’empresa d’elearning Homuork i la consultoria especialitzada en polítiques d’igualtat en les organitzacions Igualando, fundada per la vicepresidenta de 50a50, Mar Gaya.

Es tracta d’una píndola informativa de vint-i-cinc minuts de durada, dividida en sis vídeos, que amb un format àgil, amè i accessible permet conèixer els principals conceptes al voltant de la igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral. Els coneixements recollits en aquests vídeos formen part de la formació bàsica en igualtat, que des de l’Associació 50a50 anem ampliant i desenvolupant a través de les diferents activitats i accions formatives.

Accedeix al MOOC “A la feina, iguals”

Connecta’t

  • Subscriu-te a la newsletter de l’associació

  • Formaràs part de la comunitat d’amiques i amics de 50a50

Agenda

  • Consulta l’agenda d’activitats de l’associació

  • Organitzem after-works, trobades del club de lectura, sessions de networking i tallers de formació de lideratge i feminisme

Actualitat

  • Informa’t sobre les accions desenvolupades i les activitats ja organitzades

  • Segueix-nos també als nostres canals de xarxes socials, a Twitter, Instagram i LinkedIn

Fes-te sòcia

  • Dóna un pas més per la paritat i col·labora econòmicament

  • Accedeix a serveis de formació, promoció professional, visibilitat i networking