Escola feminista

La formació és una de les línies d’acció més importants d’aquesta associació. Les sòcies de 50a50 volem coliderar el món econòmic, empresarial i social del país per ajudar a configurar una societat millor, i per això impulsem sessions de formació de lideratge amb perspectiva de gènere, entre d’altres accions de formació (consultar aquí).

Per tal de ser millors líders, a més de la formació, considerem que la cultura és essencial. Per aquest motiu, en aquest apartat fem un recull de les nostres recomanacions de llibres i pel·lícules feministes, que visibilitzen de manera especial el talent femení o que, en general, estan alineats amb els valors de 50a50. En relació amb els llibres, cal esmentar així mateix que tenim un club de lectura feminista. Per altra banda, també incloem aquí altres documents i materials de formació relacionats amb la perspectiva de gènere.

Aquests continguts s’alimenten automàticament de les nostres publicacions a les xarxes socials amb les etiquetes corresponents. Els podeu consultar a través de twitter o instagram, segons la xarxa que preferiu, fent clic a cada botó.

#Llibres50a50 a Twitter
#LLIBRES50A50
A TWITTER
#LLIBRES50A50
A INSTAGRAM
#Films50a50 a Twitter
#FILMS50A50
A TWITTER
#FILMS50A50
A INSTAGRAM
#Formació50a50 a Twitter
#FORMACIÓ50A50
A TWITTER
#FORMACIÓ50A50
A INSTAGRAM

MOOC “A la feina, iguals”

Per a una primera aproximació a la igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral, recomanem el MOOC (curs online obert) titulat “A la feina, iguals”, elaborat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’empresa d’elearning Homuork i la consultoria especialitzada en polítiques d’igualtat en les organitzacions Igualando, fundada per la vicepresidenta de 50a50, Mar Gaya.

Es tracta d’una píndola informativa de vint-i-cinc minuts de durada, dividida en sis vídeos, que amb un format àgil, amè i accessible permet conèixer els principals conceptes al voltant de la igualtat entre dones i homes a l’àmbit laboral. Els coneixements recollits en aquests vídeos formen part de la formació bàsica en igualtat, que des de l’Associació 50a50 anem ampliant i desenvolupant a través de les diferents activitats i accions formatives.

Connecta’t

  • Subscriu-te a la newsletter de l’associació

  • Formaràs part de la comunitat d’amiques i amics de 50a50

Agenda

  • Consulta l’agenda d’activitats de l’associació

  • Organitzem after-works, trobades del club de lectura, sessions de networking i tallers de formació de lideratge i feminisme

Actualitat

  • Informa’t sobre les accions desenvolupades i les activitats ja organitzades

  • Segueix-nos també als nostres canals de xarxes socials, a Twitter, Instagram i LinkedIn

Fes-te sòcia

  • Dóna un pas més per la paritat i col·labora econòmicament

  • Accedeix a serveis de formació, promoció professional, visibilitat i networking