Joana Visa i el seu pla de desenvolupament personal, següent sessió del programa de formació de lideratge femení de 50a50

El dimecres 12 de febrer tindrà lloc la segona sessió del programa de formació de lideratge femení que porta a terme 50a50. A càrrec de Joana Visa, el taller té per títol “Per què les dones podem i volem ser líders. Pla de desenvolupament personal”.

El programa de formació de lideratge femení de 50a50 té l’objectiu d’oferir un marc de creixement professional i personal a les sòcies de 50a50, per tal de poder exercir el lideratge femení a les seves organitzacions des d’una perspectiva de gènere i de forma enriquidora per a tot el grup, per a l’entitat i per a la societat.

En el segon taller del cicle de set sessions, Joana Visa Esteve recomana portar a terme un pla de desenvolupament personal, perquè “les dones no només podem ser bones líders, sinó que ho volem ser”.

“Ets ambiciosa i perseverant, no egoista. Ets exigent i eficaç, no autoritària. Ets reflexiva i empàtica, no dèbil. Ets brillant i extraordinària, no rara. És el moment de deixar enrere pors i inseguretats”, diu la coach executiva, que està certificada per la International Coach Federation i especialitzada en lideratge femení.

La sessió tindrà lloc el dimecres 12 de febrer, de 18.30 a 20.30 hores, al coworking de l’associació (Diagonal 460, 2-2), i està reservada a sòcies, prèvia inscripció i pagament de 10 euros per persona, mitjançant aquest enllaç.

La tercera sessió se celebrarà el dilluns 23 de març. A càrrec de Catalina Pons Freixas, té per títol “Presència executiva i lideratge femení”.

Feu clic aquí si voleu més informació sobre el programa de formació de lideratge femení de 50a50.