Sessió de formació “Dirigir en femení”, a càrrec d’Anna Mercadé

Dirigir en femení” és el títol de la propera sessió de formació que organitzem des de l’Associació 50a50, i l’impartirà la presidenta, Anna Mercadé i Ferrando.

La sessió tindrà lloc el dijous 19 de gener, de 18:30 a 20:00 hores, a la Incubadora Almogàvers (c. dels Almogàvers núm. 165).

Anna Mercadé i Ferrando, presidenta de l’Associació 50a50, directora de l’Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Barcelona i Creu de Sant Jordi per la seva trajectòria en defensa dels drets de les dones, impartirà aquesta sessió sobre com hauria de ser l’empresa d’avui dirigida per la dona del segle XXI. En el seu particular estil, contundent i inspirador, Anna Mercadé parlarà dels valors de les dones en posicions de presa de decisió i defensarà els perquès dels drets de les dones a la independència i autonomia econòmica i emocional.

Es tracta d’un curs que obrim a la comunitat de Barcelona Activa en virtud de l’acord que tenim, i per això us heu d’inscriure a través de la seva plataforma, aquí. La participació és gratuïta, tant per a sòcies com per a no sòcies.