Presència executiva, al programa de formació de lideratge femení de 50a50

El dilluns 4 de maig tindrà lloc la tercera sessió del programa de formació de lideratge femení que porta a terme 50a50. A càrrec de Catalina Pons, el taller serà online i té per títol “Presència executiva i lideratge femení”.

El programa de formació de lideratge femení de 50a50 té l’objectiu d’oferir un marc de creixement professional i personal a les sòcies de 50a50, per tal de poder exercir el lideratge femení a les seves organitzacions des d’una perspectiva de gènere i de forma enriquidora per a tot el grup, per a l’entitat i per a la societat.

En el tercer taller del cicle de set sessions, Catalina Pons Freixas parlarà de la presència executiva, que segons les últimes investigacions és la segona competència més valorada en el lideratge, només per darrera del coneixement del negoci. Les escoles de negoci ja ho han incorporat en els seus catàlegs, i de fet Catalina Pons és professora de Leadership Communication a ESADE Executive Education. És també metgessa i MBA, i directora de Sinapsis-Lab, consultoria per millorar el benestar, la salut i el rendiment de persones, equips i organitzacions a través de les conductes que la neurociència ha identificat.

A causa de la crisi del coronavirus, aquesta sessió se celebrarà online i serà gratuïta, reservada per a sòcies. Tindrà lloc el dilluns 4 de maig de 18.30 a 20.30 hores.

Cal inscriure’s a la sessió escrivint a info@50a50.org. Les sòcies correctament inscrites rebran l’enllaç de la reunió unes hores abans de començar la mateixa, que es farà a través de Jitsi.