Nova jornada del club de lectura de la mà d’Alba Alfageme, autora de l’obra “Quan cridem els nostres noms”

El proper dilluns 27 de març tindrà una altre sessió del Club de Lectura 50a50, on parlarem de l’obra “Quan cridem els nostres noms”. A més, tindrem el plaer de comptar amb la seva autora, Alba Alfageme.

Aquesta obra és un recull de casos reals atesos per Alba Alfageme sobre l’impacte i les conseqüències psicològiques del patriarcat en les dones. L’autora, psicòloga especialitzada en violència sexual i processos de victimització, posa sobre la taula les desigualtats de gènere que hi ha actualment a la societat, així com el poder transformador del moviment feminista a nivell personal i col·lectiu des de tots els àmbits.

Així doncs, es tracta d’un llibre clar i directe, que pretén posar en manifest les situacions a les que encara avui dia hem d’enfrontar-nos moltes dones. També s’analitzen les conseqüències de la cultura patriarcal en tots els aspectes de les nostres vides.

Durant aquesta lectura, Alba Alfageme introdueix molts dels temes principals de l’agenda feminista, així d’altres realitats que vivim les doens al segle XXI. L’autora parla del moviment #MeToo i #cuéntalo, la culpa, el purple washing, la identitat i l’interseccionalitat, la hipersexualització dels cossos, la despolitització dels missatges i la sororitat, entre d’altres.

“Quan cridem els nostres noms” és una obra que ens permet qüestionar-nos problemàtiques que ens travessen a totes en l’actualitat, així com les principals reivindicacions dins del moviment.

És per això que us esperem el proper dilluns 27 de març a les 18:30 a la Llibreria Ona, per parlar d’aquesta meravellosa obra amb la seva autora, Alba Alfageme, així com compartit tots els nostres dubtes i inquietuds envers la temàtica que aborda.