Les claus de l’èxit professional amb perspectiva de gènere

La propera sessió del fantàstic club de lectura feminista de 50a50 se celebrarà el dilluns 10 de febrer, de 19 a 20.30 hores, com sempre a la Llibreria Documenta (Pau Clarís 144). En aquesta trobada ens centrarem en el llibre “Ahora o nunca. 5 claves para dar grandes pasos en tu carrera profesional”, d’Arancha Ruiz.

La sessió comptarà amb la participació de l’autora, especialista en marca personal i talent. Amb ella parlarem de les claus per a l’èxit professional en clau de gènere, dels frens que tenim les dones en aquesta “cursa d’obstacles” i també de les armes que podem utilitzar per superar-los.

En aquest llibre, Arancha Ruiz explica que les oportunitats d’èxit estan a l’abast de tots els que desenvolupin aquestes tres habilitats imprescindibles per al professional de segle XXI: aprendre de forma constant, teixir una xarxa de col·laboradors i ser perseverants. L’èxit d’una carrera laboral és el resultat d’un cúmul de disjuntives professionals i personals en què triem usant la intel·ligència i el càlcul de probabilitats. Hi ha decisions excel·lents i altres millorables; decisions mediocres i males decisions. Però totes són difícils i sempre s’aprèn. I saps quina és la pitjor? La que no es pren.

Les participants del club de lectura gaudeixen d’un 5% de descompte a la Documenta.

És necessari confirmar assistència escrivint a info@50a50.org