Les candidates de 50a50, endavant

 

L’equip de coordinació de les candidates de 50a50 a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona ha organitzat una reunió de treball molt profitosa, on cada grup ha compartit amb les companyes accions i estratègies.

L’objectiu de 50a50 és assolir el 50% de dones al ple de la Cambra, perquè som conscients de què es necessita un nou lideratge, un lideratge compartit, on el talent femení sigui part del progrés econòmic i aporti noves formes de fer, basades en la generositat, l’eficiència, el consens i la transparència. Es tracta del primer pas important de l’associació, i pretén aconseguir un efecte en cascada a altres institucions i entitats, en tant que la Cambra ha de representar un paper en l’orientació de les polítiques empresarials.

La convocatòria també ha servit per donar la benvinguda al grup a les últimes noves adhesions a aquest projecte, el lema del qual és “Ara, totes endavant, pel canvi real. També a la Cambra”.

Les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona s’han endarrerit al mes de març, per la qual cosa la presentació de les candidates de 50a50 s’ha aplaçat també. Tanmateix els equips estan treballant amb molta força, ultimant el programa de cada sector i portant a terme reunions i contactes amb agents clau, en un treball de xarxes de dones en satèl·lit que cada vegada pren més abast.

Les candidates han celebrat el fet que el discurs de la paritat que fa 50a50 estigui a l’agenda de tots els candidats a les eleccions a la Cambra. L’establiment del vot electrònic també és una molt bona notícia, ja que permetrà augmentar la participació, que a les passades eleccions ni tan sols va arribar al 2% del cens.