L’Associació 50a50 estrena l’espai Compartim de lideratge femení

Aquest curs 2021-22 l’Associació 50a50 estrena una sèrie de formació centrada en el lideratge femení, amb l’espai Compartim com a novetat. Es tracta d’unes sessions de desenvolupament personal i empoderament reservades a sòcies, que seran dirigides per Mercè Martí Queralt, presidenta executiva de Kreston Iberaudit i amb diversos càrrecs de responsabilitat a organitzacions i associacions lligades al món de l’auditoria.

Es planteja com a un espai participatiu, on les sòcies de 50a50 podran compartir els seus neguits en el món professional i personal. Casos en què elements tòxics dels teus equips et desafien pel fet de ser dona, situacions en què has de suportar un cap masclista, dubtes sobre com equilibrar vida laboral i familiar sense que afecti a la teva carrera professional. Són alguns dels casos que les sòcies podran plantejar a Mercè Martí, qui a través de la seva experiència vital podrà aportar el seu valuós punt de vista sobre com superar aquests obstacles i arribar a les posicions de decisió. Les altres participants de la sessió també podran fer els seus comentaris, per tal de compartir i créixer totes juntes en un espai de desenvolupament personal i empoderament compartit.

Aquest nou cicle consta aquest curs de tres sessions, que tindran lloc el 24 de novembre, el 9 de febrer i el 20 d’abril, sempre de 18.30 a 20 hores en format online.

La sessió inaugural comptarà també amb la participació de la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, qui aportarà els seus profunds coneixements feministes per tal de marcar les pautes de l’espai.

La inscripció a la primera sessió s’ha de formalitzar a través d’aquest formulari.