L’assemblea aprova la gestió de la junta

 

Reunida en convocatòria general, l’assemblea general de sòcies de l’Associació 50a50 ha aprovat la gestió de la junta directiva, els comptes de l’exercici anterior i el pressupost i el pla d’acció per a l’any 2019, així com alguns canvis en la composició de la junta.

La reunió, que ha comptat amb la participació d’una trentena de sòcies, s’ha celebrat al Centre Esportiu Municipal Perill i s’ha desenvolupat en un ambient agradable i dinàmic, caracteritzat per les valuoses aportacions d’algunes membres.

La presidenta de 50a50, Anna Mercadé; la vicepresidenta Mar Gaya; la secretària, Cristina Oliva; la tresorera, Elizabeth Breedlove, i la coordinadora, Neus Jordi, han estat les encarregades d’exposar els diferents punts de l’ordre del dia de l’assemblea, que han rebut l’aprovació unànime de les assistents, especialment pel que fa a la feina desenvolupada durant els últims mesos (veure la presentació aquí).

Després de la reunió, sòcies i simpatitzants han pogut gaudir d’un sopar de networking. Ha estat una ocasió ideal perquè algunes empresàries i directives interessades en adherir-se a 50a50 puguin conèixer una mica millor la feina de l’associació.