Imbatibles, al club de lectura

 

El club de lectura de 50a50 celebra el proper dilluns 30 de setembre la seva tercera sessió, amb la presentació del llibre “Imbatibles. La edad de las mujeres”, de María Rosa Benedicto, Sara Berbel, Maribel Cárdenas, Estrella Montolío i Ester Pujol.

La sessió, que tindrà lloc a la Llibreria Documenta (Pau Clarís 144) de 19 a 20.30 hores, comptarà amb la participació de dues de les autores, Sara Berbel i Estrella Montolío, que a més són sòcies de 50a50.

“Imbatibles” és una obra contra els prejudicis, les coercions i les pors que sofreixen les dones a partir dels 45 anys. Amb el propòsit de demolir el mur de silenci, anonimat i invisibilitat que aixeca l’edat, les autores criden a rompre les gàbies de vidre que limiten el ple desenvolupament de la dona a l’espai públic, a la ciència, a l’art, a la tecnologia, a la cultura, a la política, a l’economia.

Sara Berbel és doctora en Psicologia Social, i especialista en polítiques d’igualtat d’oportunitats i lideratge femení. Ha estat durant tres anys directora general de Barcelona Activa i acaba de ser nomenada nova gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

Estrella Montolío és catedràtica de Lingüística Hispànica de la Universitat de Barcelona, i assessora en comunicació per a empreses i institucions. Ha escrit diversos llibres sobre comunicació des de la perspectiva de gènere, com la “Guia de comunicació igualitària” elaborada per a CaixaBank i “Estratègies de comunicació per a dones directives” per a la Generalitat de Catalunya. A més, ha rebut diferents premis i distincions, com la Distinció Eduardo Benot al rigor lingüístic i científic de l’Ajuntament de Cadis o el Premi a la Investigació en Comunicació No Sexista de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya. També és divulgadora de temes de comunicació mitjançant col·laboracions a El País i El Periódico de Cataluña i al programa No es un día cualquiera de Radio Nacional.

Serà doncs una sessió intensa, amb un fort component formatiu d’apoderament de la dona, a la qual estan convidades totes les sòcies de 50a50 i amistats, no només les habituals participants al club de lectura. És necessari confirmar l’assistència escrivint a info@50a50.org