Il·lusió i renovació de la junta a l’assemblea general de sòcies

Molta il·lusió entre les sòcies s’ha respirat a l’assemblea general de l’Associació 50a50, que s’ha pogut celebrar en format híbrid, combinant la presencialitat complint les restriccions d’aforament anti-Covid i la modalitat online per a aquelles que no podien assistir-hi físicament.

Després de més d’un any de veure’ns només a través de la pantalla, les sòcies han recuperat el caliu i les sensacions “reals” dels actes presencials. Ha estat, doncs, una assemblea engrescadora i enriquidora, que ha deixat patent les ganes de les sòcies de col·laborar en els projectes de 50a50 i d’ajudar a fer créixer aquesta xarxa de dones feministes que són ambaixadores dels valors 50a50.

L’assemblea de sòcies ha aprovat per unanimitat la gestió de la junta i els comptes de 2020, així com el pressupost de 2021. Així mateix, s’ha acordat la renovació de la junta directiva, d’una banda s’han reelegit alguns dels càrrecs actuals per assegurar la continuïtat de la tasca portada a terme, i per una altra s’han fet algunes incorporacions per aprofitar el talent de la massa associada i que l’òrgan sigui representatiu de la mateixa, seguint la formalització de les baixes de la junta de Pilar Almagro i Marcos, Núria Lao i Mulinari, Isabel Martínez-Cosentino Ramos, Isa Moll de Alba Mendoza i Noemi Moya Villa, a qui s’ha agraït la inestimable col·laboració desenvolupada tot aquest temps.

Com a noves incorporacions, l’assemblea ha ratificat l’adhesió a la junta de Núria Bosch Sagrera, Susana Prado Garcia i Juliana Vilert i Barnet, que ja hi treballen des de fa un temps de forma interina, i també com a noves adhesions les de Mercè Armelles Sebastià, Ariadna Belver Comín, Patrícia Roca i Fonollosa i Gemma Roy Serrat. També s’ha formalitzat el nomenament de Juliana Vilert i Barnet com a vicepresidenta segona en substitució d’Isabel Martínez-Cosentino Ramos, i de Carol Daunert Armillas com a tresorera en substitució d’Elizabeth Breedlove. Per acabar, s’ha reelegit per a un segon mandat a Anna Mercadé i Ferrando, com a presidenta; a Mar Gaya i Quiñonero, com a vicepresidenta, i a Cristina Oliva i Berini, com a secretària.

La junta directiva de l’Associació 50a50 aprovada en assemblea queda doncs com segueix:

  1. Anna Mercadé i Ferrando (presidenta)
  2. Mar Gaya i Quiñonero (vicepresidenta 1a)
  3. Juliana Vilert i Barnet (vicepresidenta 2a)
  4. Cristina Oliva i Berini (secretària)
  5. Carol Daunert Armillas (tresorera)
  6. Núria Bosch Sagrera (vocal)
  7. Elizabeth Breedlove (vocal)
  8. Sofia Lluch i Saunier (vocal)
  9. Esther Nin i Camps (vocal)
  10. Livia Paretti (vocal)
  11. Susana Prado Garcia (vocal)
  12. Mercè Armelles Sebastià (vocal)
  13. Ariadna Belver Comín (vocal)
  14. Patrícia Roca i Fonollosa (vocal)
  15. Gemma Roy Serrat (vocal)