Glòria de Castro i la seva primera novel·la, “L’instant abans de l’impacte”, al club de lectura

El dilluns 30 de gener, de 18:30 a 20h, reprenem el club de lectura de 50a50, amb una sessió a la Llibreria Ona de Pau Clarís sobre l’obra “L’instant abans de l’impacte”. Tindrem el plaer de comptar amb la seva autora, Glòria de Castro, per parlar-ne en profunditat.

“L’instant abans de l’impacte” és una novel·la que analitza la maternitat, les polítiques de conciliació i la societat del consum, retratant una realitat amarga a què moltes dones s’enfronten diàriament al món laboral, inclosa De Castro, autora del llibre.

L’obra relata la vida d’una dona que treballa al departament de comunicació d’una companyia telefònica i que, després de dues baixes per maternitat i una reducció de jornada, es veu obligada a suportar una situació d’assetjament per part dels seus caps, que decideixen no passar-li cap feina. Davant aquesta situació, la protagonista decideix escriure un dietari durant 365 dies, on es nega a comprar res que no necessiti, fent una feroç crítica a l’actual societat de consum. Tot això, en un moment on la seva vida laboral, personal i de parella no fa més que trontollar.

L’instant abans de l’impacte” és una novel·la crua i plena d’humor, que relata les vivències d’una dona que ronda els quaranta i, com moltes, està esgotada de suportar situacions completament injustes.

Com reconeix la crítica, Glòria de Castro ens fa replantejar molts mites i tabús sobre la maternitat, els obstacles que se’ns presenten a les dones al món laboral i l’aïllament i assetjament que, malauradament, encara viuen avui dia moltes dones a la seva feina.

Una novel·la crítica, crua, i alhora divertida i entretinguda, per reflexionar sobre tot el que suposa ser dona, ser mare i intentar mantenir una vida laboral alhora.

Tindrem l’oportunitat de parlar-ne amb la mateixa autora a la propera sessió del nostre club de lectura feminista, que dirigiran Anna Mercadé i Cristina Oliva.

Així doncs, us esperem a totes el dilluns 30 de gener a la Llibreria Ona (Pau Clarís 94), a Barcelona, per parlar d’aquesta meravellosa obra amb la seva autora, Glòria de Castro.

La sessió és d’accés gratuït prèvia inscripció a través d’aquest formulari. Està dirigida tant a sòcies com a persones externes a l’associació.