Cicle “El repte de la igualtat a les organitzacions”

L’Associació 50a50 organitza i condueix, per encàrrec de de l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el cicle Demèter “El repte de la igualtat a les organitzacions”, que s’emmarca en el Programa Demèter de l’Agència de Transparència, l’objectiu del qual és la transparència en l’equitat de gènere i la innovació en el bon govern.

Aquest cicle es compon de tres sessions de treball amb l’Agència de Transparència per tal d’identificar els elements necessaris per reforçar els objectius del Programa Demèter, i també per oferir reflexions i instruments per poder avançar cap a una igualtat real i efectiva a les organitzacions, a través de plans d’igualtat.

El cicle, que es desenvoluparà en format telemàtic els dies 29 d’octubre i 3 i 12 de novembre, està compost per quatre tallers (els dos darrers es faran el mateix dia). Es tracta de tallers dinàmics i participatius, que serviran per fer una anàlisi DAFO centrada en l’estat d’aquesta qüestió i en com desenvolupar el Programa Demèter.

Les formacions estan pensades especialment per a la comunitat de l’AMB, incloent persones gerents, tècniques i de departaments de recursos humans d’administracions i empreses públiques de Catalunya, però també estan obertes a sòcies de 50a50 i a altres persones interessades. La participació és gratuïta.

Per formalitzar la inscripció, cal escriure a transparencia@amb.cat. Les persones inscrites rebran l’enllaç de la plataforma virtual de les sessions. Es pot participar a tot el cicle o bé inscriure’s als tallers independentment.

Calendari

— Taller 1. Dijous 29 d’octubre, de 12 a 13.30 hores

— Taller 2. Dimarts 3 de novembre, de 12 a 13.30 hores

— Taller 3. Dijous 12 de novembre, de 10 a 11.30 hores

— Taller 4. Dijous 12 de novembre, de 12 a 13.30 hores

Consulta el programa del cicle