Arranca el programa “Líders del futur”

Demà comencen les sessions de mentoria del programa “Líders del futur”, en què les sòcies sènior ajudaran a les júnior en el seu procés de desenvolupament personal i professional. Amb aquest programa es pretén dotar d’eines a les sòcies joves que les permetin treballar per assolir els objectius de 50a50: posar en valor el talent femení i aconseguir el 50% de representació femenina als llocs de presa de decisió.

En el programa hi participen 10 sòcies sèniors de perfil molt alt, que han fet la formació per a mentores sota la direcció de Joana Visa, coach professional i fundadora de 35+ExecutiveWomen Coaching, i Anna Mercadé, presidenta de 50a50. En aquesta formació, que ha consistit en tres sessions grupals, Joana Visa ha destacat que “l’objectiu d’aquestes sessions és ajudar-les a que elles siguin capaces de trobar les seves pròpies solucions”. D’aquesta manera, “el que estem intentant és construir líders a llarg termini”, ha afegit la coach.

Una desena de sòcies joves s’han inscrit al programa com a mentorades, on podran trobar assessorament, consells, orientació i eines que les ajudaran a la millora del seu desenvolupament. A més, les sòcies sènior els compartiran el seus coneixements i lliçons apreses per tal d’apoderar les més joves.

Així doncs, demà es durà a terme la primera sessió de mentoria, que serà de forma grupal amb totes les mentorades i les mentores, juntament amb Joana Visa i Anna Mercadé. A partir de la setmana vinent, començaran les sessions individuals, que constaran de quatre reunions entre els mesos de maig i juliol. Al desembre de 2021, es farà una sessió final de mentoria per posar en valor tota l’experiència i poder monitoritzar l’aprenentatge i avaluar noves necessitats.