25/10/18.- Quarta sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”

 

El dijous 25 d’octubre se celebra la quarta sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”, centrada aquesta vegada en la indústria manufacturera.

La taula rodona estarà moderada per la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, i introduïda per la  consultora d’implantació de polítiques d’igualtat Mar Gaya. Com a ponents, participaran Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona; Carol Daunert, consultora de DiverInvest Asesoramiento Financiero, i Sofia Lluch, CEO de Lluch Essence.

Carme Poveda presentarà l’estudi “Les dones en el sector industrial a Catalunya”, que va elaborar l’any passat per a la Generalitat de Catalunya. Oferirà dades interessants que serviran per introduir a continuació les experiències més personals de les altres dues ponents, Carol Daunert i Sofia Lluch. Daunert és especialista en els sectors siderúrgic i metal·lúrgic, mentre que Lluch treballa al sector químic, dedicada a la distribució i comercialització d’olis essencials i químics aromàtics per a la indústria de l’alimentació i la perfumeria. Les tres intervencions configuraran una taula rodona molt interessant sobre el paper de la dona a la indústria manufacturera.

Aquest cicle l’organitzen conjuntament Barcelona Activa i l’Associació 50a50 amb l’objectiu d’avançar cap a la participació plena i efectiva de les dones a tots els nivells, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats, especialment en el món laboral, i el lideratge compartit d’empreses, institucions i entitats.

La sessió se celebrarà el dia 25 d’octubre, de 15 a 16.45 hores, al Centre per a la Iniciativa Emprenedora – Glòries (c/ Llacuna 162-164 Barcelona 08018).

La participació és gratuïta, però és necessari reservar plaça inscrivint-s’hi prèviament. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç.