Una de les més grans històries, la del feminisme

“We dit it! Breu història del feminisme” és el títol de la conferència que l’Associació 50a50 organitza amb l’objectiu de continuar oferint instruments de creixement i aprenentatge personal, en el marc de la línia d’acció de formació. Esther Nin-Camps, sòcia fundadora de l’associació i membre de la junta directiva, s’encarregarà d’impartir aquesta sessió online, que tindrà lloc el dimarts 26 de gener, de 19.15 a 20.30 hores.

Dirigida a les sòcies de 50a50, la ponència se centra en fer un breu recorregut per una de les més grans històries: la del feminisme.

“Es tracta d’un intent de relat emancipador, que ens recordi que tenim una genealogia potent que hem de deixar que ens acompanyi en el camí cap l’assoliment de la igualtat entre dones i homes, explica Esther Nin-Camps, qui és advocada especialitzada en Dret Internacional, actualment directora de l’Assessoria Jurídica Internacional de Banc Sabadell, a més de professora a ESADE, a la UB i a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB).

La conferència tindrà una durada de 50 minuts i a continuació s’obrirà un torn de paraules de 25 minuts, per resoldre dubtes i intercanviar impressions.

Les sòcies de 50a50 interessades en seguir la sessió us hi podeu inscriure escrivint a info@50a50.org. En el recordatori de la sessió que s’enviarà a les dones inscrites, s’inclourà l’enllaç de la mateixa, que se celebrarà per Zoom.