Trobada amb la consellera Chacón

El proper dimarts 28 d’abril, de 18 a 19 hores, l’Associació 50a50 celebra una trobada virtual amb la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, per intercanviar idees i propostes per fer front a la crisi econòmica derivada de la Covid-19.

Exclusiva per a sòcies de 50a50, aquesta reunió en format de videoconferència té l’objectiu d’escoltar de primera mà les propostes del Departament d’Empresa dirigides a les empreses. Així mateix, l’associació vol exposar a la consellera la necessitat d’aplicar mesures amb perspectiva de gènere per ajudar a pal·liar aquesta gran crisi econòmica i social.

Després d’unes primeres intervencions introductòries, la sessió es planteja a mode de diàleg pregunta-resposta entre la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, i la consellera Àngels Chacón. Durant els últims minuts, les sòcies també podran fer preguntes a la consellera.

Per tal d’assegurar l’agilitat de la sessió, les places són limitades. Per participar-hi, cal formalitzar la inscripció escrivint a info@50a50.org abans del mateix dimarts dia 28 a les 10h. Les sòcies correctament inscrites rebran un correu electrònic de recordatori unes hores abans de la sessió amb l’enllaç per unir-se a la reunió online, que es farà per Jitsi Meet.