Tallers de competències de #Lideratge50a50 | “Gaudint de les presentacions”, a càrrec de Carol Daunert.
Dijous 15 de febrer, de 18.00 a 20h, a la Incubadora Almogàvers (carrer Almogàvers número 165)

Vols gaudir de les presentacions?

L’Associació 50a50 organitza la sessió de competències de #Lideratge50a50 “gaudint de les presentacions”, que impartirà l’especialista Carol Daunert. La formació tindrà lloc el dijous 15 de febrer de 18.00 a 20 hores, a la Incubadora Almogàvers (carrer Almogàvers número 165).

Amb aquesta sessió, 50a50 torna a les formacions presencials en l’espai Barcelona Activa habilitat a la Incubadora Almogàvers per a associacions de dones emprenedores i empresàries.

Aquest taller de competències de lideratge és dirigit a dones empresàries, emprenedores, predirectives i directives que vulguin millorar les seves habilitats comunicatives. És gratuït per a sòcies de 50a50, i obert a no sòcies.

Sovint per la nostra feina ens veiem obligades a fer presentacions a equips, professionals del sector, etc.

Sentir por escènica és natural, però hi ha maneres de controlar-ho. La clau resideix a estar ben preparada, perquè això ens dona seguretat i redueix la nostra por al fracàs.

A més, estem cansades de presenciar presentacions avorrides que ens fan desconnectar i quan som nosaltres les que presentem, patim perquè això no li succeeixi al nostre públic. Mantenir-ho atent és un repte, però hi ha mètodes per a aconseguir-lo.

En acabar, sempre temem que algú del públic ens pregunti alguna cosa que no sabem. Com bregar amb aquestes preguntes i donar seguretat a les respostes?

En la sessió, en la qual es farà participar a les assistents, es parlarà de tots aquests temes i es presentaran trucs per a poder realitzar presentacions amb èxit.

Reserva la teva plaça!