Susana Jiménez inaugura el programa de formació de lideratge de 50a50 d’aquest curs

L’Associació 50a50 inaugura el programa de formació de lideratge d’aquest curs amb una sessió que impartirà l’especialista en recursos humans Susana Jiménez, fundadora i directora de la consultoria Aprofitalents i sòcia de 50a50. Sota el títol “Lideratge d’equips amb la metodologia SKILL-EQ”, el taller se celebrarà el dijous 17 de novembre, de 18:30 a 20 hores, a la Incubadora Almogàvers (carrer Almogàvers 165).

SKILL-EQ és una metodologia que va desenvolupar Susana Jiménez l’any 2017, que es basa en els fonaments de la Intel·ligència Emocional o EQ, amb la qual ajuden els equips a estar alineats, millorant les relacions internes i la comunicació per aconseguir complir amb els seus objectius.

Susana Jiménez és consultora, formadora, coach executiva, mentora i ponent , amb més de 20 anys d’experiència internacional en gestió d’equips en diversos sectors. Ofereix als professionals i empreses formacions, xerrades i assessorament de talent, lideratge i intel·ligència emocional, i outsourcing de serveis de recursos humans com ara: selecció, onboarding, formació, avaluació,  plans de carrera, clima laboral, actualització de cultura i valors. És membre i sènior practioner en el European Mentoring & Coaching Council, compta amb un màster de Direcció de RRHH, màster de Màrqueting i Vendes, EBBA en Gestió Estratègica i és diplomada en Gestió i administració d´empresa turística i hotelera.

Després d’haver viscut i treballat per projectes a Estats Units i a Europa, va fundar la seva pròpia marca i consultoria Aprofitalents en l’any 2017. Es tracta d’una consultoria amb un enfocament social, la missió de la qual és ajudar les empreses a practicar un estil de lideratge més responsable i saludable, desenvolupant un equip més innovador, productiu, creatiu, lleial i autogestionat.

En l’actualitat és, a més a més, docent a C3S Business School Barcelona, en la qual imparteix ​​ classes en anglès de Lideratge Estratègic, Ètica Empresarial, Gestió d’Operacions Sostenibles i Gestió de la Qualitat.

La sessió està dirigida a sòcies de 50a50, i tindrà lloc en format presencial el dijous 17 de novembre a la tarda a la Incubadora Almogàvers a Barcelona.

No hi faltis i reserva la teva plaça ara aquí!