Aquest any 2024 ha estat un any significatiu per a l’Associació 50a50, marcat per una sèrie d’activitats i projectes que han reflectit el nostre compromís amb la igualtat de gènere i la paritat. A més, la importància de seguir treballant juntes per assolir els objectius marcats no ha estat mai més evident.

La nostra assemblea general de sòcies del 2024 ha estat molt especial, ja que ha estat la setena des de la constitució de l’associació. Aquest any hem celebrat set anys d’èxits i de creixement, un triomf compartit per totes les sòcies.

El nostre valor diferencial continua sent el talent i la dedicació de cada una de les sòcies. La presidenta, Anna Mercadé i Ferrando, ha subratllat la importància de la unió i la col·laboració per aconseguir els nostres objectius de paritat. La seva crida a seguir sumant esforços conjuntament ha estat un dels moments més destacats de l’assemblea.

Aprovació Unànime i Suport Actiu

L’assemblea ha aprovat per unanimitat tant l’informe de junta i els comptes de 2023 com el pressupost per a 2024. Aquest vot de confiança reafirma el suport de les sòcies a la gestió de la junta directiva i als projectes en curs.

A més, volem destacar la col·laboració activa de diverses sòcies en projectes claus com el Termòmetre Violeta, que continua sent una eina essencial per mesurar i promoure la igualtat de gènere en diferents àmbits, i seguir treballant en els quatre grups de treball que activament s’estan duent a terme per part de les nostres sòcies.

Mirant Cap al Futur

El camí per davant és llarg, però estem més determinades que mai a seguir lluitant juntes per assolir els nostres objectius de paritat i igualtat. Cada acció, cada projecte i cada reunió són passos cap a una societat més justa i equitativa.

Per a més detalls sobre les activitats i els èxits de l’associació durant aquest any, podeu descarregar la presentació escurçada a través del següent enllaç.

50a50- Assemblea 2024

Gràcies a totes les sòcies pel vostre compromís i dedicació. Seguim endavant, juntes, cap a un futur millor.