Sessió sobre serveis a les empreses, dins el cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”

El proper dijous, dia 20 de setembre, se celebra la segona sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”, que organitza conjuntament Barcelona Activa i l’Associació 50a50 amb l’objectiu d’avançar cap a la participació plena i efectiva de les dones a tots els nivells, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats, especialment en el món laboral, i el lideratge compartit d’empreses, institucions i entitats.

Amb el títol “Serveis a les empreses”, aquesta segona taula rodona tindrà com a ponents a Silvia Sabrià, fundadora i CEO de Tick Translations; Isabel Martínez-Cosentino Ramos, fundadora de Cross Cultural Solutions, i Livia Paretti, sòcia a Inmedia Solutions.

Totes tres són directives referents en els seus sectors, que han desenvolupat els seus negocis de serveis a les empreses de forma creativa i innovadora. Són, per tant, tres exemples de talent femení que poden inspirar i aconsellar altres empresàries i emprenedores en aquest camí.

La sessió se celebrarà el dia 20 de setembre, de 15 a 16.45 hores, a Barcelona Activa, concretament a l’Espai Barcelona de l’Edifici Mediatic (Roc Boronat 117, Barcelona).

La participació és gratuïta, però és necessari reservar plaça omplint aquest formulari.

Vull inscriure’m a aquesta sessió