Sector salut i alimentació, a l’última sessió del cicle amb Barcelona Activa

L’última sessió del cicle “Lideratge femení en sectors estratègics durant la pandèmia” se centra en dos dels sectors més importants d’aquesta crisi: la salut i l’alimentació.

Des de Barcelona Activa i lAssociació 50a50, posarem fi a aquest programa el proper dimecres dia 21 d’abril, de 10 a 11:30 h, de manera virtual. La sessió “Les dones al sector de la salut i l’alimentació a Barcelona en l’era del Covid-19″ comptarà amb el següent programa:

  • Benvinguda amb Montse Basora, directora d’emprenedoria de Barcelona Activa.
  • Ponència d’Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Social, Verda, Desenvolupament Local i Política Alimentària, presentant Barcelona com a capital mundial de Seguretat Alimentària de 2021.
  • Taula rodona d’experiències d’emprenedores, moderada per Carol Daunert, membre de l’Associació 50a50, i amb:
    • Irina Costafreda, fundadora d’Obbio.
    • Chiara Bombardi, emprenedora del restaurant Rasoterra i membre de Slow Food Barcelona.
    • Montserrat Mas, directora general d’Ubae Fitness.

La vida va canviar de forma dràstica des de que es va decretar l’estat d’alarma per la pandèmia. La higiene a casa i al carrer, la manera de comprar, el tipus d’aliments consumits o la digitalització dels gimnasos per tal d’oferir classes online i que la ciutadania pugui practicar exercici a casa són només alguns aspectes d’aquest canvi. Si vols descobrir els reptes de la mà d’emprenedores i líders en aquests sectors clau, cal que et registris a la sessió omplint el següent formulari.