Programa d’activitats del curs 2021-22

L’Associació 50a50 presenta el seu programa d’activitats per al curs 2021-22, que inclou:

  • El club de lectura continua en el programa ja que considerem que és una eina molt útil per fer pedagogia feminista, i a més hem rebut molt bon feed-back per part d’aquelles que hi participeu amb freqüència (“és un espai molt enriquidor i agradable i a més ens ho passem molt bé”, ens diuen).
  • L’escola feminista és una novetat, com ja vam avançar a la passada assemblea, i aprofundeix en la línia d’ampliar la formació feminista de les nostres sòcies. S’organitzaran tres sessions a partir del gener com a prova pilot, amb Esther Nin al capdavant d’aquest projecte.
  • L’espai Compartim es planteja com una estona per compartir amb la resta de participants situacions i dubtes que us poden sorgir en el vostre dia a dia, liderant equips a la feina, compaginant feina i família, fent front a situacions masclistes, etc. Les sessions estaran dirigides per Mercè Martí Queralt, qui coordinarà a la resta de participants alhora de proposar consells per superar cada un dels casos exposats.
  • El cicle de formació de competències professionals iniciarà amb la sessió tan demanada sobre marca personal i LinkedIN, amb Lourdes Torices. També aprendrem a alçar la ma, demanar i fer networking (amb Eli Abad) i com millorar l’escriptura professional (amb Laia Terrón).
  • De sessions de networking pròpiament dites, en celebrarem en principi dues. Aprofitant una trobada presencial per compartir una copa de cava just abans dels Nadals, organitzarem un torn de presentació exprés de cada una de les sòcies.
  • El programa de mentoria “Líders del futur” celebra la sessió final grupal el 2 de desembre, amb Joana Visa. A partir de la primavera es posarà en marxa la segona edició. Si coneixeu dones joves que vulguin participar-hi com a mentorades, aviseu si us plau a Neus Jordi (contestant a aquest correu) i així els farem arribar la informació pertinent.
  • El Cicle Hipàtia també està en el programa, amb dues sessions d’aquí a les vacances de Nadal, per reprendre el Fòrum Hipàtia en dates properes al 8M, commemorant el Dia Internacional de les Dones. Com sabeu, a iniciativa de 50a50 el Fòrum Hipàtia agrupa ja 24 entitats i associacions de dones professionals, treballant juntes per avançar cap a la igualtat real i efectiva entre dones i homes.
  • Per acabar, el calendari d’activitats també inclou les reunions de junta directiva. Tot i que són restringides a les components de la junta, en algunes convocatòries rebem a sòcies que han fet propostes d’accions o participen en alguns projectes.
Calendari d’activitats de 50a50 del curs 2021-22