Com probablement ja saps, una de les accions que està portant a terme l’Associació 50a50 fa referència a les eleccions a la Cambra de Comerç de Barcelona. Una quinzena de dones sòcies es presenten a aquests comicis sota el paraigües de 50a50, amb l’objectiu d’ajudar a configurar una Cambra paritària, que camini cap al progrés sostenible amb nous lideratges i noves formes de fer. Per la igualtat de gènere, per una societat més justa.

Per a l’Associació, és una campanya molt important per tal d’aconseguir que més dones se situïn en llocs de presa de decisió, en aquest cas d’una institució econòmica amb molt de pes a Barcelona i al conjunt de Catalunya. A partir d’aquí, volem provocar un efecte en cascada i influenciar en les polítiques empresarials, per tal d’avançar cap al compliment de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 5 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

Si ets persona física o jurídica, pots votar en aquestes eleccions. A l’anterior cita electoral va participar-hi menys del 2% del cens. Però aquests comicis seran diferents. El vot electrònic (remot o presencial) permetrà que la Cambra torni a ser de les empreses, de les microempreses i dels professionals autònoms. Et demanem que ens ajudis a aconseguir-ho, et demanem que provoquis el canvi real a la Cambra de Comerç de Barcelona, votant a una de les nostres candidates.

Dones valentes que treballen pel bé comú, per una societat on les dones puguem decidir. Dones empresàries, directives i professionals, vinculades als sectors que volen representar, i que suposen un canvi més enllà de l’establishment català. Perquè volem un lideratge compartit, volem contribuir al creixement de l’empresariat català, amb empatia, consens i mirades a llarg termini. Vota i fes-ho possible!

  • El més important és que no es vota al president o presidenta de la Cambra. Es vota a un candidat o candidata del grup o categoria on pots exercir el teu dret a vot.
  • El conjunt dels 60 membres del ple escollits són els qui després trien el president o presidenta i la resta de càrrecs del comitè executiu.
  • Proposem una Cambra paritària, renovada i transparent, encaminada a la bona governança i al progrés sostenible, que sigui representativa del teixit empresarial català.
  • Treballem de forma transversal, sense dependències, i volem que cada una de les dones que es presenta tingui veu i vot propis, respectant la pluralitat i donant valor a la diversitat.
  • El consens, la capacitat d’escoltar i l’empatia són qualitats que en general distingeixen les formes de fer de les dones, i aquest és l’estil que volem portar a la Cambra, per una renovació real de la institució: noves formes de fer i també noves cares.

LES CANDIDATES DE 50a50

GRUP 3- TÈXTIL, CONFECCIÓ I PAPER

Eva Panicello

Eva Panicello Valls
Four Factors Sportwear, SL

GRUP 5- MATERIALS DE TRANSPORT

Margarita Rodriguez Sanchez
Nissan Motor Ibérica, SA

GRUP 8- COMERÇ CATEGORIA 3

Francesca Iglesias

Francesca Iglesias Huix
Federació Farmacèutica, SCCL

GRUP 8- COMERÇ CATEGORIA 4

Carol Daunert

Carol Daunert Armillas
Daunert Máquinas Herramientas, SA

GRUP 8- COMERÇ CATEGORIA 7

Nuria Bosch

Núria Bosch Sagrera
Farmàcia Núria Bosch

GRUP 9- HOSTALERIA

Ada Parellada

Ada Parellada Garrell
BCN Rosellon, SL

GRUP 12- IMMOBILIARI I SERVEIS EMPRESARIALS CATEGORIA 1

Cristina Salvador

Cristina Salvador Branera
Both People & Comms, SL

GRUP 12- IMMOBILIARI I SERVEIS EMPRESARIALS CATEGORIA 3

Ana Gassio

Ana Gassió Subirachs
Pompas Fúnebres de Badalona, SA

 

GRUP 13- ALTRES SERVEIS DE VENDA CATEGORIA 4

Marta Viader

GRUP 13- ALTRES SERVEIS DE VENDA CATEGORIA 5

Montserrat Mas

Montserrat Mas Vilella
UbaeFitness, SL

GRUP 13- ALTRES SERVEIS DE VENDA CATEGORIA 6

Marta Margarit

Marta Margarit Borrás
Asociación Española del Gas

SÒCIES DE 50a50
QUE ES PRESENTEN EN ALTRES CANDIDATURES

GRUP 4- INDÚSTRIA QUÍMICA I PLÀSTIC CATEGORIA 1

Sofia Lluch

Sofia Lluch Saunier
Lluch Essence, SL
(Candidatura Crous & Torres)

GRUP 12- IMMOBILIARI I SERVEIS EMPRESARIALS CATEGORIA 6

Imma Amat

Immaculada Amat Amigó
Amat Immobiliaris des de 1948, SL
(Candidatura Crous & Torres)

QUAN I COM VOTAR