Lourdes Torices estrena el cicle de tallers de competències

L’Associació 50a50 posa en marxa aquest curs un nou cicle de tallers de competències professionals, emmarcat en la seva línia formativa al voltant del lideratge. El cicle l’estrenarà el proper 10 de desembre Lourdes Torices, amb una sessió sobre marca personal i LinkedIn.

A més de directora d’Expansió de la boutique legal nifled tic&law, Lourdes Torices Girons és experta en mentoring i networking i consultora i formadora de LinkedIn. Ha seguit diversos cursos sobre aquesta xarxa social, començant per una formació a l’IESE, i ha obtingut fins a quatre certificacions oficials de LinkedIn.

Al taller, Lourdes Torices explicarà els secrets d’aquesta xarxa social, com configurar un perfil professional que aconsegueixi un posicionament SEO i com utilitzar-la per millorar la marca personal i reforçar el networking.

Aquesta sessió és exclusiva per a les sòcies de 50a50 i tindrà lloc el divendres 10 de desembre, de 17.30 a 19 hores, en format online. Les sòcies interessades s’hi han d’inscriure prèviament a través d’aquest formulari.

Aquest cicle consta ara per ara d’un total de sis sessions amb freqüència mensual, i abraça altres temes d’interès per potenciar les competències professionals per al lideratge, com ara l’escriptura professional, la direcció d’equips d’alt compromís i la visibilitat femenina, entre d’altres. Les ponents són sempre sòcies de 50a50, que comparteixen els seus coneixements amb les altres associades d’aquesta xarxa, en un espai de col·laboració i creixement solidari.