Líders del futur, nou programa de mentoria de 50a50

Des de l’Associació 50a50 i a iniciativa de la comissió de futur, anunciem el llançament de “Líders del futur”, el nou programa de mentoria exclusiu per a associades, en què les sòcies sènior ajudaran a les júnior en el seu procés de desenvolupament personal, per tal de poder col·laborar properament en l’assoliment de la missió de 50a50, aconseguir el 50% de representació femenina als llocs de presa de decisió.

Objectius del programa

El programa de mentoria “Líders del futur” persegueix tres objectius principals:

 1. Dotar d’eines a les sòcies joves que les permetin treballar per assolir els objectius de 50a50: posar en valor el talent femení i aconseguir el 50% de representació femenina als llocs de presa de decisió.
 2. Compartir el coneixement i les lliçons apreses de les sòcies de 50a50.
 3. Apoderar les sòcies joves i posar en valor l’experiència i trajectòria de les sènior.

Qui hi pot participar?

El programa és exclusiu per a sòcies de 50a50 i és enriquidor tant per a mentorades com per a mentores.

Per a les sòcies joves, és una oportunitat per a la millora personal i professional, per impulsar la autoestima i la confiança, per adquirir eines per fer front a les situacions “de gènere” per les quals les dones professionals solem passar en la carrera professional, per rebre orientació sobre la carrera professional i la marca personal, i per fer networking.

Per a les mentores suposa una oportunitat per millorar les habilitats de lideratge, per compartir coneixement i experiències, per reforçar la satisfacció personal i per potenciar el networking.

Requisits per fer de mentores:

 1. Ser sòcia de 50a50
 2. Acumular un mínim de 10 anys d’experiència professional en càrrecs de gestió i/o responsabilitat o com a emprenedora
 3. Comptar amb disponibilitat horària per seguir la formació a mentores i portar a terme les sessions de mentoria, d’acord amb el calendari plantejat
 4. Estar motivada i fer aflorar l’esperit de sororitat

Requisits per ser mentorades:

 1. Ser sòcia de 50a50
 2. Tenir fins a 35 anys aproximadament
 3. Estar motivada i tenir la voluntat d’aprendre

Edició primavera 2021

El programa combina formacions a les mentores i sessions de mentoria per a les mentorades:

Les mentores rebran durant el mes d’abril una formació inicial de tres sessions grupals impartides per la directora del programa, Joana Visa, i Anna Mercadé, presidenta de 50a50. A més, en cas de que es cregui convenient, es podrà afegir una sessió extra i individual.

Quant a les sessions de mentora a mentorada, es realitzarà una primera sessió grupal online amb totes les mentorades i les mentores, i amb Joana Visa i Anna Mercadé. A continuació es portaran a terme quatre sessions individuals de maig a juliol, amb la participació de la mentora i la mentorada, que seleccionaran la modalitat (presencial / virtual) i la data a la seva conveniència. A finals d’any es realitzarà una darrera sessió de mentoria per monitoritzar l’aprenentatge i avaluar noves necessitats.

Dates del programa:

Formació a mentores:

 • 3 sessions grupals online, els dimarts 13, 20 i 27 d’abril, de 12 a 13h

Sessions de mentoria a mentorades

 • Primera sessió grupal: segona setmana de maig
 • 4 sessions individuals: maig, juny, juliol
 • Sessió final de mentoria: desembre 2021

Si estàs interessada en participar en aquest programa, tant si vols ser mentora com mentorada, cal que omplis aquest formulari d’inscripció.

CONSULTA LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA DE MENTORIA
INSCRIU-TE AL PROGRAMA “LÍDERS DEL FUTUR”