Les pautes de Joana Visa per “empènyer les dones cap amunt”

Sota el títol “Per què les dones podem i volem ser líders. Pla de desenvolupament personal”, s’ha celebrat la segona sessió del programa de formació de lideratge femení que porta a terme 50a50, amb la coach Joana Visa de ponent i directora d’orquestra.

En aquest segon taller del cicle de set, Joana Visa Esteve ha indicat les pautes per elaborar un pla de desenvolupament personal, una eina que permet establir-se metes i facilita anar assolint fites.

“Les dones normalment aconseguim coses, però ho solem fer per als altres, per a les persones del nostre entorn. Ja és hora d’assolir fites pensant en nosaltres mateixes. La manera de fer-ho és elaborant un pla de desenvolupament personal i treballant la marca personal, per tal d’identificar i posar en valor el nostre valor afegit”, ha explicat la coach executiva, que està certificada per la International Coach Federation i especialitzada en lideratge femení.

Per a Joana Visa, qui defineix la seva feina i passió com un procés per “empènyer les dones cap amunt”, el pla de desenvolupament personal és una eina per visualitzar els objectius, motivar-se quanta falta energia i anar més ràpides en el camí cap a les fites. Per això, aconsella focalitzar les metes en els nostres punts forts.

El document, que ha d’entrar en un sol full, ha de recollir les àrees de millora, el punt d’on sortim, la posició on volem estar en tres o cinc anys, els indicadors per avaluar l’èxit, i les accions i els recursos que ens ajudaran a apropar-nos a l’objectiu.

La tercera sessió se celebrarà el dilluns 23 de març, de 18.30 a 20.30 hores, al coworking de l’associació (Diagonal 460, 2-2). A càrrec de Catalina Pons Freixas, té per títol “Presència executiva i lideratge femení”. Les inscripcions s’obriran properament.

Feu clic aquí si voleu més informació sobre el programa de formació de lideratge femení de 50a50.