L’Associació 50a50 celebra la segona sessió de l’espai Compartim de lideratge femení

El proper 9 de febrer se celebra la segona sessió de l’espai Compartim, de la nova sèrie de formació de l’Associació 50a50 centrada en el lideratge femení. Es tracta d’unes sessions de desenvolupament personal i empoderament reservades a sòcies, que seran dirigides per Mercè Martí Queralt, presidenta executiva de Kreston Iberaudit i amb diversos càrrecs de responsabilitat a organitzacions i associacions lligades al món de l’auditoria.

Es planteja com a un espai participatiu, on les sòcies de 50a50 poden compartir els seus neguits en el món professional i personal, sobre barreres i neguits en el ascens professional. Mercè Martí, a través de la seva experiència vital, podrà aportar el seu valuós punt de vista sobre com superar aquests obstacles i arribar a les posicions de decisió. Les altres participants de la sessió també podran fer els seus comentaris, per tal de compartir i créixer totes juntes en un espai de desenvolupament personal i empoderament compartit.

Aquest nou cicle consta aquest curs de tres sessions. La primera va tenir lloc el 24 de novembre. El proper 9 de febrer té lloc la segona sessió del cicle, que es tancarà el 20 d’abril, sempre de 18.30 a 20 hores en format online.