La reinvenció professional, al programa de formació de 50a50

Les coach Montse Pujada i Andrea Zambrano són les formadores de la cinquena sessió del programa de formació de lideratge femení de 50a50, que se centrarà en “Reinvenció professional i reconciliació personal” i que tindrà lloc el proper dijous 11 de juny, de 18.30 a 20.30 hores, en format online.

El taller, dirigit a sòcies de 50a50 que es plantegen una reinvenció professional o que li donen voltes a les possibilitats de fer un viratge d’una manera o una altra, permetrà reflexionar sobre possibles neguits i convertir-los en oportunitats per escollir un nou camí professional, de forma serena i sàvia.

Així mateix, pel perfil de les formadores, la sessió està pensada per a aquelles empresàries, emprenedores o directives amb criatures o persones grans a càrrec. “La família no ha de ser una barrera en la vida professional, però evidentment s’ha de trobar un equilibri per reconciliar-se amb una mateixa -expliquen Montse Pujada i Andrea Zambrano-, i això passa per aconseguir que a casa les tasques domèstiques i de cura es portin a terme en corresponsabilitat”.

Montse Pujada Pellegero és coach i facilitadora especialista en reinvenció professional, maternitat, lideratge femení i conciliació.

Andrea Zambrano Calzado, per la seva banda, és coach certificada CPCC i PCC i cofundadora de “Educar es emocionar”, organització educativa al servei de famílies i docents en l’àmbit de la intel·ligència emocional.

A causa de la crisi del coronavirus, aquesta sessió se celebrarà online i serà gratuïta per a sòcies de 50a50. Per a no sòcies, tindrà un cost simbòlic de 15 euros.

Per participar a la sessió, cal formalitzar la inscripció escrivint a info@50a50.org abans del mateix dijous dia 11 a les 10 hores. Les sòcies correctament inscrites rebran unes hores abans de la sessió, que es farà per Jitsi Meet, un correu electrònic de recordatori amb l’enllaç per unir-s’hi.