La personal brander Laia Arcones, al cicle de lideratge de 50a50

Continuen els tallers de competències emmarcats en el cicle de lideratge de 50a50. La propera sessió se centrarà en la visibilitat femenina, i per explicar-nos com l’hem de potenciar comptarem amb la personal brander Laia Arcones, sòcia de 50a50.

La sessió sobre visibilitat femenina a càrrec de Laia Arcones tindrà lloc el dijous 24 de febrer, de 18.30 a 20 hores, en format online. És exclusiva per a sòcies de 50a50.

Laia Arcones és personal brander de dones professionals, especialitzada en lideratge i visibilitat femenina. Mentora acreditada i formada en igualtat, ha treballat durant més de deu anys com a directiva de marketing de grans empreses, per exemple Danone, Grupo Planeta o CaixaBank, entre d’altres.

“Però jo també vaig patir les conseqüències de ser invisible i no sentir-me valorada a la meva feina -explica-, fins que li vaig posar remei i vaig començar a liderar la meva carrera professional aplicant les estratègies de màrqueting sobre la meva persona. Així va ser com vaig decidir ajudar les dones a assolir el seu propi èxit professional, ja fa més de vuit anys”.

Professora d’Esade i autora del llibre “MamaBoss”, que va ser Amazon Bestseller Mundial en la categoria d’Economia i Empresa, Laia Arcones s’ha unit fa poc a 50a50. Tot d’una es va proposar per oferir a les sòcies aquesta sessió de formació centrada en com les dones professionals podem potenciar la nostra visibilitat.