La (mala) educació, al club de lectura

(Mal) Educadas” de María Florencia Freijo és el llibre escollit per a la propera sessió del club de lectura de 50a50, que comptarà amb la participació de la mateixa autora. La trobada tindrà lloc el proper dijous 17 febrer, de 18.30 a 20h, en format online.

La nova sessió del club de lectura de 50a50 se centrarà en el fenomen editorial de l’any passat d’Argentina, una obra que “funciona com a un trampolí: t’enfada, i després t’empeny cap endavant”, en paraules de la periodista feminista Ana Requena Aguilar.

Segons la sinopsi del llibre: “Bones esposes, concubines, amants, filles, mares. Segles de (mala) educació han insistit a formar les dones com a bones servidores, sempre al servei d’un altre. Fins i tot quan l’escola estava fora del seu abast, aquests ensenyaments inorgànics es repetien fins a convertir-se en un substrat permanent que encara avui impulsa les dones a complir milers de mandats”.

En parlarem amb l’autora argentina María Florencia Freijo, que a “(Mal) Educadas” argumenta, amb una mirada històrica aguda i una escriptura lúcida i personal, que les dones encara avui són preparades per estimar sense condicions, per limitar el seu propi poder i per cedir els seus espais i les seves llibertats.