La identitat trans, a debat

L’Associació 50a50 organitza el proper 29 de setembre un debat entre sòcies sobre la identitat trans, una sessió online per compartir coneixement des dels punts de vista del feminisme ‘clàssic’ i del ‘radical’ arrel de l’aprovació el mes de juny pel Consell de Ministres de l’avant-projecte de llei per a la igualtat efectiva de les persones trans i per a la garantia dels drets de les persones LGTBI.

Segons aquest avant-projecte, les persones trans poden canviar el sexe al DNI sense cap condicionant, el que ha suscitat un debat entre el feminisme ‘clàssic’ i el ‘radical’ que s’ha fet present aquest estiu als mitjans de comunicació.

Emmarcada en la línia d’acció de 50a50 de formació, amb l’objectiu de fer pedagogia al voltant del feminisme, l’Associació planteja una xerrada que dirigirà Mercè Armelles Sebastià, sòcia i membre de la junta de 50a50. Actualment és la Cap de la Secció de Vigilància de Medicaments del Departament de Salut i amb anterioritat ha coordinat protocols de salut pública adreçats a professionals sanitaris, on es descriuen les actuacions sanitàries dirigides a les dones cis i trans.

La sessió és exclusiva per a sòcies i tindrà lloc el dimecres 29 de setembre de 18.30 a 20 hores, en format online. Cal fer la inscripció abans del dia de la sessió a través d’aquest formulari. Les persones correctament inscrites rebran el link de Zoom el mateix dia de la sessió, unes hores abans de començar.