La diputada Jenn Díaz, al club de lectura

El dilluns dia 18 de gener a l’Associació 50a50 celebrem una nova sessió del club de lectura. Conversarem sobre l’obra “Dona i poder” amb la seva autora, Jenn Díaz i Ruiz, en una sessió online de 19 a 20.30 hores que de ben segur servirà per aprendre molt i reflexionar sobre com les dones podem ocupar els llocs de poder.

En aquest llibre, Jenn Díaz explica en primera persona què vol dir ser dona i estar a prop del poder. Es tracta d’un manifest personal i crític, que és també una crida a les dones per ocupar massivament els llocs de poder. Des que les primeres sufragistes van aconseguir el dret al vot, les dones ens hem anat incorporant progressivament a la política fins a ocupar-hi un espai representatiu. Però, podem decidir realment? De quina manera es condiciona la nostra capacitat d’acció? Què vol dir feminitzar la política? Mentre exerceix de diputada al Parlament de Catalunya, l’escriptora Jenn Díaz fa una mirada al passat per recollir les reivindicacions i les lluites de les dones per arribar al poder i ens recorda que encara queda molt camí per fer.

Per participar a la sessió, cal inscriure’s-hi escrivint a info@50a50.org abans del mateix dilluns de la sessió a les 12h. Les persones correctament inscrites rebran un recordatori amb l’enllaç de la sessió, que es farà per Zoom.