Aquest mes d’abril hem tingut l’última sessió del nostre club de lectura feminista, de la mà de l’obra ‘Massa deutes amb les flors’. A més, hem tingut el plaer de comptar amb la seva autora, Iolanda Batallé.

‘Massa deutes amb les flors’ ressalta la importància de dir les coses, la necessitat d’escoltar i d’explicar, l’empatia, la tendresa i el dol compartit faran que, conversa rere conversa, l’escriptora reconstrueixi una història familiar que és un cant d’amor a la vida en les valls altes del Pirineu.

Durant la xerrada, Iolanda Batallé, comparteix amb totes les assistents el llibre, els seus coneixements i cada petit esbós o detall que pugui tenir la seva escriptura.

La nostra presidenta, Anna Mercadé, va aprofitar el dia de Sant Jordi per fer un breu comentari sobre el llibre: “Massa deutes amb les flors” de Iolanda Batallé. Reconstrueix una història familiar colpidora en les Valls del Pirineu, i ens fa viure emocions i sentiments amb una escriptura que és poesia. Ens diu: “A les dones se’ns ensenya a no escoltar els nostres sentiments més profunds…”.

La sessió va ser guiada per la mateixa autora, Iolanda Batallé, amb la cooperació de la nostra presidenta, Anna Mercadé.