Aquest mes de gener hem tingut una altra sessió del nostre club de lectura feminista, de la mà de l’obra ‘Les nostres mares’. A més, hem tingut el plaer de comptar amb la seva autora, Gemma Ruiz.

‘Les nostres mares’ vol honorar la generació que va renunciar als somnis perquè les seves filles sí que poguessin triar. Després de conèixer aquestes deu poderoses dones, ens adonarem d’una cosa extraordinària: que malgrat que sempre es reconeguin només les figures masculines, resulta que els autèntics referents de vida eren elles, les nostres mares.

Foto del club de Lectura amb Gemma Ruiz. / 50a50

Durant la xerrada, Gemma Ruiz, comparteix amb totes les assistents que cada protagonista del llibre, té una característica de la seva mare. Pot veure algun detall de la seva infància en cada una d’elles.

També comparteix que li agradaria que aquest llibre pogués arribar al màxim nombre d’homes possibles. Seria molt interessant que ells poguessin fer autocrítica i fossin capaços de reflexionar i posar-se en la pell de cada una de les històries que es relaten en el llibre.

La sessió va ser guiada per la pròpia autora, Gemma Ruiz, amb la cooperació de la nostra presidenta, Anna Mercadé.