Exitosa primera sessió del programa de formació de lideratge femení

La presidenta de 50a50, Anna Mercadé, ha estat l’encarregada d’inaugurar el programa de formació de lideratge femení que l’associació organitza durant el primer semestre de l’any. Sota el títol “Introducció. El lideratge transformacional”, ha estat un taller inspirador per a la trentena de sòcies que hi han assistit.

“El lideratge transformacional és el que té uns objectius socials de transformació i de millorament de la societat, és el que vol treure el millor de les persones, empoderar-les i donar-los autoestima per assolir uns mateixos objectius”, ha explicat Mercadé durant aquest espai de reconeixement i creixement personal i professional.

La presidenta de l’associació, que fa més de 20 anys que es dedica a orientar i a formar dones en el seu projecte professional i de vida, ha recalcat que el lideratge que practiquem les dones es caracteritza per una sèrie de valors que ara són emergents, com la flexibilitat, el treball en equip, la cooperació, l’escolta activa i la transversalitat.

La sessió ha comptat amb una part teòrica i un taller pràctic, on s’han posat de manifest vàries situacions de manca d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes al món laboral.

La segona trobada del programa de formació de lideratge femení se celebrarà el dimecres 12 de febrer. A càrrec de Joana Visa Esteve, té per títol “Per què les dones podem i volem ser líders. Pla de desenvolupament personal”. Les inscripcions es formalitzen a través d’aquest enllaç.

Feu clic aquí si voleu més informació sobre el programa de formació de lideratge femení de 50a50.