Equips d’alt rendiment o equips d’alt compromís?

L’Associació 50a50 organitza la sessió de competències de #Lideratge50a50 “Liderar equips d’alt compromís”, que impartirà l’especialista en recursos humans Clotilde Tesón Ruiz. La formació tindrà lloc el dimecres 25 de maig de 18.30 a 20 hores, a la Incubadora Almogàvers (carrer Almogàvers número 165), a l’aula 306 (tercer pis).

Amb aquesta sessió, 50a50 torna a les formacions en format presencial i estrena el nou espai que Barcelona Activa ha habilitat a la Incubadora Almogàvers per a associacions de dones emprenedores i empresàries.

Aquest taller de competències de lideratge està dirigit a dones empresàries, emprenedores, predirectives i directives que vulguin millorar les seves habilitats directives. És gratuït per a sòcies de 50a50, i obert a no sòcies previ pagament de 10 euros simbòlics.

L’equip és sempre la clau d’un negoci i, en el context altament volàtil i competitiu actual, saber configurar un bon equip i motivar-lo per tal d’aconseguir un alt rendiment és essencial per a les persones líders. Identificar-se amb un propòsit, poder prendre la iniciativa, tenir espai per a la creativitat, promoure la comunicació honesta i transparent, assolir un clima de confiança i de seguretat psicològica, facilitar la col·laboració i fomentar el consens, sense oblidar-se de tenir cura de les persones amb les quals interaccionem, formen part del dia a dia de la persona que ha de dirigir el projecte, amb la finalitat d’obtenir bons resultats de forma eficient i sostenible, optimitzant temps i recursos tècnics, econòmics i humans.

Es parla normalment d’equips d’alt rendiment, però Clotilde Tesón Ruiz prefereix parlar d’equips d’alt compromís. Perquè els integrants d’aquest grup de treball estan compromesos emocionalment amb la seva progressió, i aquest compromís no es pot imposar, ha de construir-se conjuntament i sota el lideratge, la inspiració i motivació de la persona que el dirigeix.

En aquesta sessió, l’especialista en recursos humans debatrà amb les persones assistents sobre les claus per construir i liderar equips d’alt compromís, que potser és una de les majors dificultats de la gestió empresarial.

Directora de recursos humans de perfil internacional i multicultural, Clotilde Tesón Ruiz acumula més de 20 anys d’experiència a diferents indústries, liderant la definició i implementació de les polítiques i pràctiques de gestió de persones i implantant polítiques per la sostenibilitat i el recolzament dels ODS.

Actualment és directora per a Europa i Àsia de Talent, Cultura, RSC i Sostenibilitat a Draxton, empresa del sector de la mobilitat.

Inscripció gratuïta reservada a sòcies de 50a50
Inscripció per a no sòcies (10 euros)