Els efectes de l’educació que rebem, al cicle de tallers de competències de lideratge

Competir en igualtat de condicions” és el títol de la xerrada que l’Associació 50a50 organitza per al proper 26 de gener, en el marc dels tallers de competències de la sèrie de #Lideratge50a50. La sòcia Eli Abad impartirà aquesta sessió sobre les causes i els efectes de l’educació que rebem i com podem superar aquests condicionaments limitadors.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 26 de gener, de 18.30 a 20 hores, en format online, i està reservat a sòcies de 50a50.

Eli Abad és emprenedora, empresària, consellera i mentora, a més de sòcia co-fundadora de Between Technology.

En les seves pròpies paraules: “No eduquem igual les nenes i els nens, per molt que ens esforcem no podem evitar perpetuar els rols de gènere. Ho fem sense adonar-nos, sense mala intenció, però ho fem! I això se suma a la publicitat sexista, a la manca de referents femenins als llibres de text, etc. Aquest còctel ens instal·la uns biaixos inconscients de gènere que provoquen que les dones estiguem en desavantatge. És molt important que fem conscients aquests biaixos per poder-los neutralitzar”.

Al taller s’exposaran les causes i els efectes d’alguns dels condicionaments limitadors per a les dones i es treballaran estratègies per superar-los, com per exemple esforçar-se en agradar a una mateixa i no a tothom, ser valenta per formular i demanar el que es vol, i espolsar-se la modèstia i mostrar els talents propis en accions de networking.

A més del seu rol com a empresària, consellera i mentora, Eli Abad és reconeguda com a divulgadora per fer conscients els biaixos inconscients de gènere. És també molt activa en el desenvolupament del paper de la dona en les STEM i en la lluita per la igualtat i la paritat salarial entre dones i homes.