El sector digital, focus de la propera sessió del cicle amb Barcelona Activa

El proper dimecres dia 3 de març de 10 a 11:30h tindrà lloc la propera sessió online del cicle virtual “Lideratge femení en sectors estratègics durant la pandèmia”, que organitzen Barcelona Activa i l’Associació 50a50. En aquesta ocasió, l’acte se centrarà en el sector de l’economia digital i tecnològica.

Sota el títol “Les dones al sector de l’economia digital i tecnològica“, la quarta  jornada del cicle virtual buscarà debatre i conèixer els reptes i les oportunitats de les dones en aquest àmbit.

El programa de la sessió és el següent:

  • Benvinguda a càrrec de Montse Basora, directora d’Emprenedoria de Barcelona Activa.
  • Ponència introductòria de Laia Bonet, Tercera Tinenta d’Alcaldia, Àrea d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Presentació de l’estudi “Women in digital startups” a càrrec de Berta Pérez, directora de l’Oficina de projectes europeus de la Cambra de Comerç de Barcelona.
  • Taula rodona moderada per Susana Prado-Garcia, directora general d’Inetum Catalunya, amb la participació de Montserrat Guardia, directora general del Consorci Alastria, i Eli Abad, sòcia i co-fundadora de Beetween Tech.

El sector TIC és un dels sectors estratègics de la ciutat de Barcelona, i ha estat clau en la transformació empresarial requerida durant la pandèmia. Serà per tant una sessió molt enriquidora i interessant, i val a dir que les tres participants a la taula rodona són sòcies de 50a50.

Ja et pots inscriure a la jornada “Les dones al sector de l’economia digital i tecnològica a Barcelona en l’era de la Covid-19aquí.