El neurolideratge, al programa de formació de 50a50

Aquest proper dilluns, dia 18 de maig, de 18.30 a 20.30 hores, tindrà lloc la quarta sessió del programa de formació de lideratge femení de 50a50, en format online. A càrrec de Gina Aran, el taller té per títol “Eines del neurolideratge per a l’apoderament de la dona líder”.

El programa de formació de lideratge femení de 50a50 té l’objectiu d’oferir un marc de creixement professional i personal a les sòcies de 50a50, per tal de poder exercir el lideratge femení a les seves organitzacions des d’una perspectiva de gènere i de forma enriquidora per a tot el grup, per a l’entitat i per a la societat.

En aquest quart taller, Gina Aran ens obrirà les portes de la neurociència per al desenvolupament de les persones en el context de l’organització, oferint eines que tenen incidència en la motivació, la creativitat, el lideratge d’equips i la presa de decisions.

Consultora de recursos humans especialitzada en lideratge i desenvolupament organitzacional, Gina Aran és CEO a Inginium, consultoria estratègica de RRHH, i professora d’ESADE Executive Education.

A causa de la crisi del coronavirus, aquesta sessió se celebrarà online i serà gratuïta per a sòcies de 50a50. Per a no sòcies, tindrà un cost simbòlic de 15 euros.

Per participar a la sessió, cal formalitzar la inscripció escrivint a info@50a50.org abans del mateix dilluns 18 a les 10h. Les sòcies correctament inscrites rebran unes hores abans de la sessió un correu electrònic de recordatori amb el material i l’enllaç per unir-se a la reunió online, que es farà per Jitsi Meet.