El lideratge amb propòsit i valors de Susana Jiménez

L’especialista en recursos humans Susana Jiménez, fundadora i directora de la consultoria Aprofitalents i sòcia de 50a50, ha inaugurat el programa de formació de lideratge d’aquest curs de l’Associació 50a50, amb una sessió titulada “Lideratge d’equips amb la metodologia SKILL-EQ”.

Durant la sessió, que s’ha celebrat a la Incubadora Almogàvers, Susana Jiménez ha parlat del propòsit, la cultura, els valors, la visió i l’estratègia de l’organització, però també de lideratge personal, intel·ligència emocional i fidelització de talent.

En paraules de Jiménez, “el propòsit és la guia que ens ajuda a prendre decisions i engrescar les persones. Té molt de part emotiva. De fet, la intel·ligència emocional és la clau de l’èxit personal i professional, i és el fonament de tot lideratge saludable i responsable”.

Susana Jiménez ha detallat la metodologia que va desenvolupar l’any 2017, SKILL-EQ, que es basa en els fonaments de la Intel·ligència Emocional o EQ, amb la qual ajuden els equips a estar alineats, millorant les relacions internes i la comunicació per aconseguir complir amb els seus objectius.

Susana Jiménez és consultora, formadora, coach executiva, mentora i ponent , amb més de 20 anys d’experiència internacional en gestió d’equips en diversos sectors. Ofereix als professionals i empreses formacions, xerrades i assessorament de talent, lideratge i intel·ligència emocional, i outsourcing de serveis de recursos humans com ara: selecció, onboarding, formació, avaluació,  plans de carrera, clima laboral, actualització de cultura i valors. És membre i sènior practioner en el European Mentoring & Coaching Council, compta amb un màster de Direcció de RRHH, màster de Màrqueting i Vendes, EBBA en Gestió Estratègica i és diplomada en Gestió i administració d´empresa turística i hotelera.

Després d’haver viscut i treballat per projectes a Estats Units i a Europa, va fundar la seva pròpia marca i consultoria Aprofitalents en l’any 2017. Es tracta d’una consultoria amb un enfocament social, la missió de la qual és ajudar les empreses a practicar un estil de lideratge més responsable i saludable, desenvolupant un equip més innovador, productiu, creatiu, lleial i autogestionat.

En l’actualitat és, a més a més, docent a C3S Business School Barcelona, en la qual imparteix ​​ classes en anglès de Lideratge Estratègic, Ètica Empresarial, Gestió d’Operacions Sostenibles i Gestió de la Qualitat.