El III Fòrum Hipàtia, el 8M

El III Fòrum Hipàtia, espai de reflexió i reivindicació feminista de les dones professionals amb motiu del Dia Internacional de les Dones, tindrà lloc precisament el dilluns 8 de març, de 10 a 12h, en format online.

En aquesta tercera edició, l’acte porta per títol “El clam de les dones” i pretén alçar la veu de les dones professionals, emprenedores i directives en vers el canvi de paradigma necessari per assolir la igualtat real i efectiva d’oportunitats entre dones i homes.

Sota la coordinació de l’Associació 50a50, el Fòrum Hipàtia està coorganitzat per 23 entitats i associacions de dones, treballant juntes per un mateix objectiu, l’ODS 5 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.

En l’edició d’enguany, les Creus de Sant Jordi Joana Amat, Anna Mercadé i Fina Rubio tindran un paper destacat. Amb tot, serà un acte coral i plural de les dones professionals… però no desvetllarem ara tots els detalls del programa!

Reserva la data a la teva agenda i assegura’t la teva plaça a l’acte registrant-te a través d’aquest formulari. Fem sentir la veu de les dones professionals!

El III Fòrum Hipàtia està organitzat per les següents entitats i associacions: 50a50, ADEVallès, Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Agima People, Associació de Dones de Sant Quirze del Vallès, Associació de Metgesses de Catalunya, ASODAME, Círculo de Mujeres de Negocios, Comissió de Gènere de l’Associació Catalana de Intel·ligència Artificial, Comissió de Gènere del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, DDiPAS, Dona’t un Impuls, Dones en Xarxa, Dones Visuals, Forgender Seal, Fundació FIDEM, Fundació Surt, La Intercol·legial, Lean In Barcelona, Observatori Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, On Són Les Dones, Wo+men’s Progress i Young IT Girls.

Inscripció al III Fòrum Hipàtia