El #Cuéntalo, al club de lectura

El dilluns 15 de març tindrà lloc una nova sessió del club de lectura, organitzada des de l’Associació 50a50. En aquesta ocasió, dialogarem sobre les paraules de Cristina Fallarás en la seva obra “Ahora contamos nosotras”. La sessió es farà de manera online de 19 a 20:30 hores.

Cristina Fallarás és periodista, escriptora, activista, impulsora del hashtag #Cuéntalo i de la desobediència civil com a acte revolucionari.

El seu llibre explica la situació de com tres milions de dones s’animen a col·laborar en el relat de violència que han patit i segueixen patint. Fins fa res no existia un relat de la violència contra les dones. No per reticència d’elles, sinó per la imposició institucional i dels mitjans de comunicació. El moviment #Cuéntalo no només evidencia aquests silencis, sinó que crea una memòria col·lectiva de les agressions masclistes, narrades en primera persona. Per què no hem conegut aquests testimonis abans? Quins són els mecanismes que ho han impedit?

La sessió està oberta a sòcies de 50a50 i amigues. Cal inscriure’s-hi escrivint a info@50a50.org abans del mateix dilluns de la sessió a les 12h. Les persones correctament inscrites rebran un recordatori amb l’enllaç de la sessió, que es farà per Zoom.