Cafè virtual amb Joana Visa sobre converses eficients

La coach Joana Visa imparteix aquesta sessió online centrada en com tenir converses eficients, que tindrà lloc el proper dimarts, 14 d’abril, de 17 a 18 hores, a través de Zoom, amb reserva prèvia aquí.

“L’art de la conversa és l’eina més poderosa que una líder té per aconseguir que s’acompleixin els objectius de l’empresa o l’equip, per influenciar i convèncer de forma efectiva, i per construir relacions fiables i establir bones aliances”, assegura aquesta coach especialitzada en lideratge femení, que va ser l’encarregada d’impartir el segon taller del programa de formació de 50a50 el passat mes de febrer, taller molt aplaudit per les sòcies participants.

La sessió, que serà en castellà, s’ofereix en exclusiva per a sòcies de 50a50 i de EVA (Ellas Vuelan Alto), associació de dones del sector aeroespacial. Així, es tracta també d’una bona oportunitat per fer interessants contactes.

Per participar-hi, cal reservar plaça en aquesta pàgina. Fent clic en l’hora de la sessió del calendari de sota, s’obrirà un breu formulari on deixar les teves dades, i abans de la sessió rebràs per correu electrònic les dades de la reunió per Zoom.