Assemblea general de sòcies i copa de networking

L’assemblea general de sòcies de l’Associació 50a50, que tindrà lloc el dimecres 30 de juny, es farà combinant el format online amb el presencial.  La reunió serà de 18 a 20 hores a l’espai de coworking Aticco Verdaguer (carrer de Provença 339), i a continuació i fins a les 21 hores, per aquelles persones que vinguin presencialment, podrem compartir una copa al pati exterior del mateix espai: farem networking i celebrarem la retrobada.

Amb el benentès de què totes comencem a estar vacunades, ens fa molta il·lusió poder organitzar aquesta assemblea de forma presencial. Esperem que d’aquí a la data de la convocatòria la situació pandèmica millori encara més i que per tant es puguin aixecar algunes de les restriccions que limiten les reunions professionals, però en tot cas per responsabilitat evidentment complirem amb el protocol anti Covid-19 vigent, que de moment limita la trobada al 70% d’aforament de la sala, a més de les altres mesures de protecció que ja totes coneixem.

És per això que les places són limitades i exclusives per a sòcies. Us demanem que reserveu la vostra omplint aquest breu formulari. Si penseu seguir la reunió de forma telemàtica, indiqueu-ho també al formulari, i així podrem fer la previsió corresponent de mitjans tècnics i humans per organitzar-ho.

Properament enviarem la convocatòria oficial amb l’ordre del dia de la reunió.

Inscriure’m a l’assemblea i/o al networking