Anna Mercadé inaugura el programa de formació de lideratge femení de 50a50

El dilluns 20 de gener tindrà lloc la primera sessió del programa de formació de lideratge femení que porta a terme 50a50. A càrrec de la presidenta de l’associació, Anna Mercadé, el taller té per títol “Introducció. El lideratge transformacional”.

El programa de formació de lideratge femení de 50a50 té l’objectiu d’oferir un marc de creixement professional i personal a les sòcies de 50a50, per tal de poder exercir el lideratge femení a les seves organitzacions des d’una perspectiva de gènere i de forma enriquidora per a tot el grup, per a l’entitat i per a la societat.

En el primer taller del cicle de set sessions, Anna Mercadé i Ferrando ens ensenyarà com exercir aquell tipus de lideratge que porten a terme persones amb una forta visió i personalitat, gràcies a la qual són capaces de canviar les expectatives, percepcions i motivacions, així com liderar el canvi dins d’una organització. El lideratge transformacional és aquell que fem les dones per al bé de la societat.

Presidenta de 50a50 i directora de l’Observatori Dona Empresa Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé és assessora reconeguda per la UE per la creació d’empreses de dones i per les habilitats femenines de direcció, i fa més de 20 anys que es dedica a orientar i a formar dones en el seu projecte professional i de vida.

La sessió tindrà lloc el dilluns 20 de gener, de 18.30 a 20.30 hores, al coworking de l’associació (Diagonal 460, 2-2), i està reservada a sòcies, prèvia inscripció i pagament de 10 euros per persona, mitjançant aquest enllaç.

La segona sessió se celebrarà el dimecres 12 de febrer. A càrrec de Joana Visa Esteve, té per títol “Per què les dones podem i volem ser líders. Pla de desenvolupament personal”.

Feu clic aquí si voleu més informació sobre el programa de formació de lideratge femení de 50a50.