9/10/18.- 9a jornada de formació de l’Aula de Transparència de l’AMB

 

“L’equitat de gènere, eix del bon govern metropolità”
9/10/18, 9 a 14h
Espai Francesca Bonnemaison (Sala Cuina)

 

El proper 9 d’octubre se celebra la 9a Jornada de formació de l’Aula de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, sota el títol “L’equitat de gènere, eix del bon govern metropolità”.

La conferència, que tindrà lloc a la sala Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona), està organitzada per l’Agència de Transparència de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona; la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB; l’Associació 50a50, i l’Institut Català de les Dones.

La igualtat de gènere i l’objectiu d’assolir un equilibri del 50% entre homes i dones en les empreses, les administracions públiques i la societat civil constitueix un dels objectius de la governança mundial, tal com recull l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, amb especial èmfasi en l’accés a llocs directius. En aquest sentit, és clau que totes les polítiques públiques de tots els nivells de govern incorporin transversalment la perspectiva de gènere, aprofitant la visió de la transparència i el bon govern, i la de la igualtat, ambdues dissenyades i preceptives a nivell normatiu.

La conferència compta com a ponents amb diverses sòcies fundadores de 50a50, i col·loca les polítiques de gènere en l’agenda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Més informació i inscripcions