50a50 dona suport a Elena Massot com a presidenta de FemCAT

 

Des de l’Associació 50a50, que treballa per avançar cap al compliment de l’Objectiu 5 de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, referent a la igualtat de gènere, donem suport al possible nomenament d’Elena Massot com a presidenta de FemCAT.

La Fundació d’Empresaris de Catalunya té com a missió fundacional generar iniciatives que ajudin al desenvolupament econòmic i social de Catalunya. La paritat efectiva entre dones i homes i la igualtat d’oportunitats de gènere és un dels objectius essencials i vertebradors per al desenvolupament econòmic i social d’un país, i per això confiem que FemCAT portarà a terme les accions necessàries per contribuir a guanyar més espai de poder per a les dones a institucions, organitzacions i empreses.

Nomenar una dona referent com Elena Massot al capdavant d’aquesta fundació privada d’empresaris no només servirà d’exemple per a altres institucions i organismes, sinó que possibilitarà comptar amb el talent i la sensibilitat femenines per tal d’elaborar aquestes propostes que han de guiar-nos cap al compliment de l’Objectiu 5 de Desenvolupament Sostenible, tal com demana Nacions Unides i tal com ha estat regulat en la Llei d’Igualtat Catalana 17/2015.

La trajectòria d’Elena Massot dona fe de la seva idoneïtat per al càrrec, pel fet de ser consellera delegada d’una empresa tan potent com Vertix, pel fet de ser membre fundadora de FemCAT i pel fet de ser-ne vicepresidenta en els dos últims mandats.

A més, en moltes ocasions ha demostrat ser ferma representant dels valors que defensem des de l’Associació 50a50, entre ells els de transparència, democràcia, renovació i bona governança.

Amb la visió i les habilitats que caracteritzen el lideratge femení, i que tan necessàries són avui dia al front de moltes organitzacions, li augurem a FemCAT, amb Elena Massot al capdavant, una etapa plena d’èxits i encerts.