29/11/18.- Penúltima sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”

 

El dijous 29 de novembre se celebra la cinquena i penúltima sessió del cicle “Liderant sectors econòmics amb talent femení”, organitzat per 50a50 i Barcelona Activa. La taula rodona estarà centrada en l’economia digital.

Moderada per la presidenta de 50a50, Anna Mercadé, i introduïda per la consultora d’implantació de polítiques d’igualtat Mar Gaya, aquesta taula rodona sobre economia digital comptarà com a ponents amb tres dones referents i líders dels seus sectors. Participaran Helena Torras, cofundadora i CEO de B-wom; Pilar Conesa, Congress Curator del Smart City Expo World Congress, i Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data.

Aquest cicle l’organitzen conjuntament Barcelona Activa i l’Associació 50a50 amb l’objectiu d’avançar cap a la participació plena i efectiva de les dones a tots els nivells, per tal de garantir la igualtat d’oportunitats, especialment en el món laboral, i el lideratge compartit d’empreses, institucions i entitats. La visibilització del talent femení, com a referents per a futures líders, n’és l’objectiu principal.

La sessió se celebrarà el dia 29 de novembre, de 15 a 17 hores, al Centre per a la Iniciativa Emprenedora – Glòries (c/ Llacuna 162-164 Barcelona 08018).

La participació és gratuïta, però és necessari reservar plaça inscrivint-s’hi prèviament. Ho podeu fer a través d’aquest enllaç.